entry selepas 2 minggu..


semenjak laptop aku rosak, hidup aku tidak menarik lagi.

buat masa sekarang laptop aku ditempatkan di hospital-yang-aku-pun-taktau-kat-mana.
aku hampir mati kebosanan. hampir 3/4 hidup aku kat opis telah aku sia-siakan di meja sabrina.



fikiran aku kacau sekarang ni. aku memerlukan seseorang yang memahami diri aku sekarang. aku mahu menangis di bahunya sepuas-puasnya.aku nak curahkan apa yang aku rasa
sekarang ni.terlalu byk masalah dtg dalam satu masa



mungkin aku perlukan cuti yang sangat2 panjang. mungkin juga aku perlu menukar no telefon aku supaya tiada sesiapa dapat cari aku. mungkin aku perlu menukar identiti aku supaya hidup aku lebih tenang.



semenjak laptop aku rosak,hidup aku tidak menarik lagi.langsung tidak menarik.


more funny email sent to me. take a look.

i dedicated superhero by dr fazley for you my brave little boy:)

the reason makin ramai boy jadi gay


NO PROFANITY LANGUAGES. FINE RM0.20

jgn potong sayang..kamu akan berterima kasih kerana kewujudan bird itu satu hari nnt:)
have a nice day everyone!

New Business In Town

the only pic that i can upload


Alhamdullillah..this is my first air tangan that been booked few months ago. disiapkan dalam masa seminggu kerana sang client baru mengesahkan tempahan..

call me for reservation:)

funny

Got this e-mail from my fren Lina just now.
"Pls Teach Your Kid How To Draw Scissors'
Make sure u teach ur kids how to draw a scissor!!
For daddys & mummies.....
An e-mail from a mother:

"This is my kindergartener's artistic rendering of a pair of scissors she just showed me. I wonder what her teacher thought about it? But I am so damn proud of myself .I allowed myself just a small smirk when I saw it. I waited until she was out of my room before I started to cry from laughing so hard. Can't wait to show it to my husband! "


dangerous for anak2 dara:)

aku ingatkan XLR...

new camera








no words to describe.huh

nunun dan hafedzy jalan2

hello my dear...really miss u la...

ni gambar masa kami berjalan-jalan di putrajaya sejurus selepas menjamu selera di pen house rumah sis azrin.credit to ikan keli yang lazat, rangup dan superb also to rendang yang sangat hebat..


sebelum pulang ke bangi, kami merayap dulu(nnt da balik bangi echah asik menghimpit je.takleh la aku nak manje2 dgn mohd hafedzy lagi.hehe) kebetulan ada boat racing intervarsity. konon nak gi tgk la..dgn panas ya rabbi,aku decide untuk duduk tepi dendiam je sambil cuba menghalau silauan matahari.


akhirnya aku mengaku kalah juga pada matahari bila mohd hafedzy paksa aku untuk mengambil gambar di bawah sinaran matahari (sepatutnya muka aku masam dalam gambar ni,tapi sebab fedzy buat lawak ampes,aku tergelak jugak)
dear, tqs for make me happy for these 3 days.nnt jumpa lagi yea...owh...birthday kamu yang makin dekat ni..apa harus aku belikan untuk kamu ye sayang:)


closer to me..

this is what i really need now..

miss u so much my dear. hope to see u soon:)

pening.baru sahaja menyiapkan proposal untuk wedding gallery untuk bulan 11 ni. rasa nak muntah berderu-deru.mungkin terlalu kenyang kerana menghabiskan sekeping roti sardin buatan faizal.

hujan di luar.mata mulai mengantuk.hati mulai berat.bosan mulai melanda.

aku main pening.......

GM baru lepas meroyan.marahkan aku kerana maintenance datang lambat. GM,dpm offer letter, u soh i jadi PR kan,bukan maintenance staff.mana la saya pandai nak pasang2 semua alat2 pandang dengar tu.meletup jugak box tu kang...

dan aku makin pening.....................

berikut adalah gambar hadiah besday yang aku baru terima semalam. gembira.yeay!
hadiah di beri oleh mohd hafedzy. (wajib la dia bagi aku hp sebab dia la hp aku rosak!) haha
sgt2 gembira. tapi apa yang membuatkan aku agak terkilan adalah itu adalah mini i phone @ touch screen. arghhhhh!!!!!

unfortunately aku masih terkial2 untuk menaip sms ataupun menjawab panggilan. geram sgt. aku dah tak boleh menaip sms sambil memandu ( yang mana tujuan sebenar mohd hafedzy hadiahkan ka naku hp ni.aku yakin). tapi hp ni best.aku boleh gayut sambil drive sebab hp ini disediakan sekali bersama earphone.

ni closer look.cantik.tu aku mmg takleh nafikan.tapi tu la,tak reti la nak guna.busy tau nak belajar.hehe


tu pensil utk hp aku. tujuan pensil tu untuk memudahkan aku menaip msg atau membuat panggilan. setakat waktu aku menaip ni, aku berjaya hantar 1 sms sahaja pada mohd hafedzy.:)

dear, really appreciate ur gift for me. thanks a lot. it's a big surprise me. (walaupun terlewat hampir sebulan:)

so skang, misi aku adalah mencari hadiah untuk si dia pula...25/10 yang bakal menjelma ini, akan ku jadikan hari yang sgt bermakna buat kamu



::ini peribadi 3::

sedang dalam bunga2 cinta kan..harusla aku terleka menulis tentang dia..:)

sekarang, aku sedang gila mendengar lagu smile, uncle kracker berulang kali. aku rasa lagu ini mampu tafsir semua yang aku rasa sekarang.

tapi benar kata orang,rasa cinta itu bisa buat kita hilang fokus. kerja tah ke mana.makan pun malas.

rindu...ye..aku rindu.mau mintak mc la ini macam.angau aku da teruk sgt.ehe

setelah hampir 2 minggu,baru aku berjaya buat posting pasal hamper ni. gila busy (kononnya)
Hamper ni datang dari supplier yang aku paling suka. Azra nama dia. she's nice. look really young, bout my age tapi sebenarnya dia dah 31 years. cannot believe u oll

sweet n nice sgt. dia beritahu dia buat sendir hamper tu.wow.gila pnya pandai bahagi masa.dan yang paling tak sangka, dia ingat gak kat aku.hehe

look dari tepi. ribbon tu aku d arungkai dulu sebab tak sabar nak tgk kuih apa kat dalam. so paham2 la bila tgn aku yang ikat ribbon tu kan.harusla hodoh.haha


haaaa...ni isi dalam dia. aku kenal 2 jenis kuih je dari situ. tart nenas dan almond london. n FYI, aku tak makan lagi kuih2 tu sebab syg sgt.hehe
neway, thanks azra. i janji if datang projek baru, i akan panggil u nnt.:)

::ini peribadi 2::

finally..i've talked to him my feeling towards him.

he said yes..

glad.happy..

lega...now i have him. hope..it will lasting forever,and this time, for sure:)