BUFFET RAMADHAN LUXURIOUS LINE (RM42.00/nett/head)










A - La Carte Menu











For reservation or enquiries please call
Sales Office : 03-5522 5104 / 5105 / 5106 / 5129

Receptionist : 03-5522 5000 / 5001

Coffee House : 03-5522 5009

besday dayah

Jumaat lepas...

kami (aku,sab,lin dan jue) decide untuk ccelebrate besday dayah.sebenarnya besday dayah is on next day,tapi kami menggedik unutk sambut awal.maklumla,malas nak stayback hari sabtu nanti.ahaha...

senang cerita benda ni surprise.aku pun surprise masa dapat tau (mujur da gaji time tu,kalau tak,mampus aku tak join.ahaha)

ni kek besday dayah.sedap gilak.cappuccino beb.aku makan kek tak ingat dunia.da abes makan barula aku rasa bersalah kat perut aku.makin bulat la mak...

ni la dayah.masa ni dia surprise gilak. yerla.actually kitorang paksa dia datang opis.konon nak kuar lunch awal la.(aku marah tol sape yang amek gambar ni.aku nampak hodoh!HODOH!)

ini la dia besday girl kita..so sweet kan?she's so nice...boleh kowtim baik punya..


besday gal kena buli sebab hari special dia.ahaha..menu hari tu ialah steamboat ( seafood + vegetables ) lepas makan badan aku gatal2 coz udang kat dalam sup tu byk gilak.


ini la dia organizer untuk party tu.tapi sabrina takde.tak tau mana dia pegi time ni.eh.dia la yang tangkap gambar ni sebenarnya.aahahaa...siannnn ko sab



ni lak wakil dari sales.hehe..mcm biasa,sebabkan ni blog aku,gambar aku je lebih.hehe


ni geng mangga muda

aku merembat kek.aku da cakap kan kek ni sedap....yummy2
ok,tu la aktiviti kitorang minggu ni.sebebnarnya steamboat ni kitorang prepare khas untul Leen, bakal ibu baru. yer la,da 3-4 hari dia menyebut pasal flaming kan..in order untuk melayan mengidam si leen,kami bawala flaming ke intekma..hope that leen puas hati dengan steamboat yang simple tu:)

Enough said

Not Guilty until Proven!
so stop blaming others. Just do your work.
u came out and make malaysian life in nightmare.
Please stop if u really love Malaysia. go and find another person to framed. enough said without evidence.
Me,
Who Really Love Malaysia and want to Live in PEACE
p/s - UiTM untuk Bumiputera:)

kewl!

yeah..i need to calm down. it's gonna explode inside but i need to be really calm down

cool hana..

calm...

breathe....

zzzzz...............

SETEM Preview

oyyaaa..(kalau ikut versi danish yang baru berusia 3 tahun)
selasa lepas aku ke tropicana mall menonton prview filem SETEM.seronok sangat coz aku memang minat gila kat afdlin shauki. sebelum ke sana,macam2 onak dan duri terpaksa aku tempuhi. dengan jammed,salah jalan kereta kena block.aku hampir give up sebenarnya.tapi mengenangkan afdlin berlakon,aku gagahkan diri gak drive sensorang ke sana

****the banner


**all the actor. wah..they all really like big family u know what.serasa akan chemistry wujud secara automatik kat dorang semua.


***with afdlin. he's the biggest reason why i'm dying to watch SETEM..aku folow semua cerita yang afdlin has acted.lakonan selamba,fresh idea,lawak yang tak slapstik membuatkan aku rasa afdlin beolh menjadi pelakn dan juga pengarah yang amat2 bagus:)


**she's here too..cannot believe it.i do leve her.she's soo cute,tak seksi n paling penting,she's brilliant...


***with fedtri.mamat ni aku kagum sangat dengan susunan bahasa dia.indah dan puitis.need to sit with him n belajar bahasa2 ibunda kita yang indah ni:)


***here's the most loving couple. vee is so beautiful and i can't believe she has 3 child already..aiyo vee,bagila i rahsia.i yang single ni pun saiz mak orang ( ayat pak ngah yang kejam)
and her hubby is the gorgeous malay man i ever seen in screen..



***with marcello.he's the one who wearing hat. kelaka sangat lakonan marcello ni.lagi2 masa dia konon2 tiru loghat malaysia tu.menjadi beb.
kesimpulan yang aku dapat setelah menonton cerita ini
1 - Happy sangat.cerita ni sangat best,sangat menarik dan sangat kelakar.even time serius pun korang boleh gelak.kelaka sunggguh2 la senang cerita.
2- pelakon2 dalam cerita ini berjaya menghidupkan watak masing2. que dengan watak butanya ( cannot forget bila orang buta drive n bila dia marah sebab kena turun tangga cepat2),afdlin yang kononnya penjual durian, shidi yang terlalu hensem, dan vee yang memakai sut stewardess.
3-chemistry pelakon2 dalam cerita ni.baik yamg chinese,indian malahan melayu.ni baru betul 1 malaysia:)
ok.aku sangat2 berharap if ada lagi film preview (lagi2 bila afdlin yang berlakon) uncle ajami akan invite aku lagi.thanks uncle.really appreciate it **wink**wink**
AKU BAGI BULAN UNTUK CERITA NI

saya...errr...saya......

apa kena mengena gambo kat bawah ni dgn posting aku kali ni?


ni la game yang aku selalu main sampai aku lupa nak buat surat penangguhan sambung belajar..sigh....apa nak jadi...
dulu aku takde la addicted sangat main game kat laptop ni.biasa2 jer.tapi semenjak aku berkenalan dengan subjek ECO555,game merupakan tempat aku membalas dendam pada lect yang suka failkan paper2 test aku
aku suka main tembak2.aku puas hati bila dapat tembak penjahat tu.aku bayangkan mcm aku dapat 'sound' lect aku tu(aku takleh bayangkan aku tembak dia.kang dia baca blog aku naya jer)
argghhh!!!tension!!da la..aku ank sambung donlod movie.aku tgh cari cerita edward scissorshand ni.sesape yang ada tlg btau aku eh:)

merepet

huh...seperti biasa weekend yang indah untuk orang lain tapi bukan untuk aku

aku rancang minggu ni akan jadi minggu yang indah untuk diri aku sendiri.aku nak bangun jalm 11pagi,aku nak hantar baju yang menggunung ke dobi,aku nak iron baju untuk seminggu.

tapi tu semua cuma HARAPAN.aku akan bekerja lebih kurang 12 jam pada hari ini.aku bahagia.

tipu aje.