i can give bunch of reason to you, but i really didn't mean to hurt you..

apa yang hana nak cakap sekarang,hana mintak maaf.hana takkan bagi memacam alasan yang akhirnya akan lagi menyakitkan an..

hana mintak maaf k...i never thought it could be like this...

memang takdir aku begini


aku dapat e-mail semalam.'dare to stress?
aku tengok jer..bila masa lak aku stress?aku ok jer
sekarang di Malaysia, tepat jam 11.10am.aku akui memang aku tengah stress! korang bayangkan la,mau taknya dalam mas 3 jam, 4 kali aku kena panggil dngan GM. pasal website la, flyers la..serabut kepala aku ni.

aku upload gambar ni khas untuk sabrina ( sebab dia tak kenal ashraf muslim)
hensem kan dia?aku jumpa dia dalam uitm tadi.aku senyum habis ikhlas kat dia.lepas senyum baru aku terfikir,yang kemungkinan dia sedang dalam penggambaran..mati la aku........

Last picture of Hannah, taken by Nunun. 'She is really sick' said nunun.and untul now nobody knows what really happend to Hannah


Hannah is under pressure.That's the ultimate answer





Wild World...

La...la...la...la...la

Now that I've lost everything to you
You say you want to start something new
And it's breaking my heart you're leaving
Baby I'm grieving

And if you wanna leave take good care
Hope you have a lot of nice things to wear
A lot of nice things turn bad out there

Oh baby, baby, it's a wild world
It's hard to get by just upon a smile(yeah...)
oh baby, it's a wild world
I'll always remember you like a child girl

You know I've seen a lot ofWhat the world can do
And it's breaking my heart in two
Coz I never want to see you sad girl
Don't be a bad girl

But if you wanna leave take good care
Hope you make a lot of nice friends out there
Just remember there's
A lot of bad and beware

La...la...la...la...la...baby I love you.


semalam aku g tgk cerita jangan pandang belakang congkak..kelakar gila dowh...korang pasti suka dengan mazlan pet2, lisa surihani, azli dan sam...tapi pada aku, watak cat farish agak memualkan,kecuali babak dia merempit deng tri-cycle tu...
puas hati la tgk cerita ni..berbaloi RM6 aku..hehe..
k la,aku sangat2 mencadangkan movie ni kat korang...minta diri dulu..aku nak gi pujuk kawan aku jap.dia dah nak terjun dari bumbung tu,frust awek dia asik merajuk...daaaaaaa

hafedzy..zaidi...

semalam aku mendapat perkhabaran sedih dari rumah..mak aku SERIUS nak bermenantukan lelaki bernama ZAIDI



aku sendiri tak kenal sape beliau..tah beliau kenal aku ke tak,aku pun tak tau...tapi katanya dia setuju dengan pilihan ibu aku..

pening kepala aku.aku tak mau zaidi..aku mahu hafedzy ku yang bulat dan berlemak itu...aku mahukan dia...dakapan di mamat berlemak itu amat menyelesakan....

aku rindu sangat2 pada hafedzy..rindu...

dulu,aku study kat segamat.masa tu aku layan mix fm..pada aku mix fm dah cukup best sebab lagu2 dia menepati citarasa aku

sesapa yang kenal aku,tau aku kureng sedikit dengan lagu melayu.mungkin disebabkan darah jawa+bugis yang mengalir dalam darah aku ni,aku agak malu bila mendengar lagu melayu.hahaha

sekarang aku jumpa red fm.thaks k.azzrin..sekarang,aku telah menganaktirikan mix fm..dlm keta,kat umah aku cuma dengar red fm jer.kekadang jer aku tukar hot, tu pun sebab nak dengar lagu alyah-tak mungkin kerana sayang..ahaks...sumpah,kalau yan baca blog aku ni,dia surely benci aku setengah mati.

k la..tu jer aku nak mencarut kali ni..sebenarnya takde topik apa nak mencarut...so,aku tulis ni jer dulu.nnt aku mengarut lagi.ahaks